Overig

Marc Márquez mist opnieuw een Grand Prix..

Hernieuwde tegenslagen voor Marc Márquez, de Spaanse MotoGP-coureur zal dit weekend opnieuw een Grand Prix moeten missen. De Honda-rijder is nog steeds aan het herstellen van een breuk in zijn duim, die hij opliep tijdens de openingsrace van het seizoen in Argentinië eind vorige maand.

Hoewel Márquez succesvol werd geopereerd, is hij nog niet fit genoeg om weer op de motor te stappen en deel te nemen aan een wedstrijd. Het fabrieksteam van Honda heeft aangekondigd dat Márquez pas terug zal keren bij de Grand Prix van Frankrijk, vanwege de aard van de breuk.

Het missen van de Grand Prix in Spanje is extra pijnlijk voor Márquez, omdat dit zijn thuisrace is en altijd een speciale sfeer heeft. De dertigjarige coureur baalt dan ook enorm dat hij deze wedstrijd moet missen, maar blijft zich richten op zijn herstel en hoopt snel weer terug te keren op de baan.

De Grand Prix van Spanje vindt plaats op zondag 30 april om 15.00 uur. De Grand Prix van Frankrijk staat gepland voor 14 mei en is de race waarbij Márquez hoopt zijn comeback te maken.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button