Voetbal

Na winst zoekt Mourinho nog even contact met Slot

Na de overwinning van AS Roma op Feyenoord in de kwartfinales van de Europa League op donderdagavond, heeft José Mourinho nog even zijn ongenoegen geuit tegen Arne Slot. De trainer van AS Roma vond dat Slot meer aandacht moest besteden aan zijn eigen ploeg in plaats van aan Manchester City of Napoli.

Op donderdagavond na de overwinning van AS Roma op Feyenoord in de kwartfinales van de Europa League, zocht José Mourinho Arne Slot nog even op in de catacomben. Tijdens dit gesprek bracht een euforische Mourinho een interview ter sprake waarin Slot had verklaard dat hij liever naar Manchester City of Napoli kijkt dan naar AS Roma. Mourinho gaf aan dat hij niet blij was met deze uitspraak van Slot.

“Ik heb hem verteld dat hij in plaats van naar Napoli of Manchester City vaker naar AS Roma moet kijken, want hij heeft ons duidelijk niet goed genoeg bestudeerd”, aldus Mourinho na de overwinning van AS Roma op Feyenoord (4-2 over twee wedstrijden).

Bij ESPN reageerde Slot nuchter op het moment in de catacomben van Stadio Olimpico. “Wellicht heeft hij daar gelijk in, want zijn team heeft vandaag wel gevochten en gestreden”, zei de trainer van Feyenoord Arne Slot. “Hij heeft kennelijk nooit gehoord dat ik ook veel respect voor hem als trainer heb. Hij wint ongelooflijk veel prijzen.” Slot: “Als je van dit Feyenoord kan winnen, moet je wel heel erg goed zijn”.

Slot reageerde bij ESPN nuchter op het moment in de catacomben van Stadio Olimpico, waarbij hij ook een beetje moest lachen om het voorval met Mourinho. “Je weet hoe dit soort dingen in Italiaanse media gaan. En je weet ook hoe goed Mourinho zijn spelers op scherp kan zetten.”
“Ik vind het na zo’n teleurstelling zo lastig om te zeggen dat we trots mogen zijn”, zei Slot. “Maar ik denk dat we onze fans een fantastische Europese campagne hebben geschonken. We hebben met 6-0 gewonnen van Sturm Graz en Shakhtar Donetsk met 7-1 verslagen. En ook nu waren we heel dichtbij, tegen een heel goede tegenstander.”
Dankzij de overwinning heeft het AS Roma van Mourinho de halve finales van de Europa League bereikt, waarin ze het opnemen tegen Bayer Leverkusen. Voor Feyenoord ligt de focus nu volledig op het behalen van de landstitel.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button