Autosport

Nieuw seizoen Drive to Survive aangekondigd

Het is weer bijna zover. De start van het nieuwe formule 1 seizoen. Na het ongekend spannende einde van het vorige seizoen is het weer bijna tijd om de 20 snelste coureurs van de wereld het op de baan uit te zien vechten. Sinds een aantal jaar hoort daar traditioneel een seizoen van Netflix’ F1 serie Drive to Survive bij, en ook dit jaar is dat weer het geval.

11 maart mogen we los

Als warmloper voor het nieuwe F1 seizoen krijgen we alweer het vierde seizoen van Drive to Survive te zien. Een mooie samenvatting van allerlei hoogte- en dieptepunten uit het vorige seizoen komen aan bod, uiteraard wat aangedikt door de schrijvers van Netflix. Al was dat voor afgelopen jaar niet eens nodig om het aan te dikken. Er is namelijk zo veel gebeurd dat Netflix waarschijnlijk meer problemen had om het allemaal in 10 afleveringen te krijgen dan dat ze moeite moesten doen om sappige verhaallijnen te verzinnen.

Geen Verstappen in drive to survive

Voor Max Verstappen fans hebben we slecht nieuws, al zal het niet als een verrassing komen. Max Verstappen zal namelijk niet voorkomen in de serie. Nadat Netflix zijn woorden in de eerdere seizoenen, naar zijn idee, teveel hebben verdraaid, heeft Max geen zin meer om interviews te geven. En daar valt natuurlijk wat voor te zeggen. Toch is de verwachting dat een groot deel van het seizoen gaat draaien om de retespannende titelstrijd tussen Max en Lewis. Waarschijnlijk is Christian Horner wel gewoon van de partij. Hij zal de kijk vanuit het Max/Red Bull kamp vertellen, net zoals hij dat in de vorige seizoenen heeft gedaan.

Wat te verwachten?

Wat we kunnen verwachten in het nieuwe seizoen is lastig te zeggen, ondanks dat het is gebaseerd op de evenementen van vorig seizoen. Netflix staat erom bekend nog wel eens een verhaallijn te verzinnen. Denk hierbij aan de onderlinge strijd en spanning tussen Norris en Sainz, die er helemaal niet was. Als diehard Formule 1 fan zal je dus ongetwijfeld je twijfels hebben bij een aantal afleveringen, maar daar moet je dan maar even doorheen kijken. Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in!

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button